Har vi masser af . . .
Men efter inspiration fra Margith
lavede jeg igår lækre blomkåls-deller til aften.
De gled lystigt ned også hos yngstemanden,
som dog troede han spiste fiskefrikadeller ;0)
* * * * *
Hvis du sku' få lyst brugte jeg følgende :
1 blomkålshoved - delt i små buketter og let kogte
2 revne gulerødder
1 løg
ca 200 gr revet ementaler
2 æg
1½ dl rasp
2 spsk mel
salt og peber
Moset sammen med stavblenderen og vendt let i rasp & sesamfrø
Men efter inspiration fra Margith
lavede jeg igår lækre blomkåls-deller til aften.
De gled lystigt ned også hos yngstemanden,
som dog troede han spiste fiskefrikadeller ;0)
* * * * *
Hvis du sku' få lyst brugte jeg følgende :
1 blomkålshoved - delt i små buketter og let kogte
2 revne gulerødder
1 løg
ca 200 gr revet ementaler
2 æg
1½ dl rasp
2 spsk mel
salt og peber
Moset sammen med stavblenderen og vendt let i rasp & sesamfrø
Et lille tip:
Når vi laver kartofler i ovnen, (og det gør vi ofte)
putter vi dem i en pose og ryster dem med olie og krydderier
Vi bruger derved mindre olie, end hvis det hældes over dem i et fad,
og de kan sagtens laves i god tid, hvis det feks er til gæster.
Den der'sens blomkåls delle opskrift må jeg prøve :-) Tusind tak fordi du delte :D
SvarSletSer rigtig indbydende ud.
SvarSletTak for kigget.
Dem må vi prøve, tak for opskriften :o)
SvarSletUhm... de lyder lækre.
SvarSletDet med posen bruger vi også her i huset, det er så dejlig nemt.
Så kan de også ligge og trække og få smag et stykke tid enden de skal i ovnen.
Ha´en dejlig aften.
Knus Susi
Uha den lyder spændende:)
SvarSletJeg prøvede æggerouladen i sidste uge...er du bims, den smagt godt,ikke sidste gang den bliver lavet:)
Tak for opskrifter.
Knus og kram herfra