Så er der lavet en omgang pesto mere til fryseren.
Lækkert at tage op vinteren igennem - bla til karfoffelpizza'en
Her har jeg brugt mandler, men andre gange bruger jeg pinjekerner
- syntes bare, de er så dyre.
Hvad putter du i?
Lækkert at tage op vinteren igennem - bla til karfoffelpizza'en
Her har jeg brugt mandler, men andre gange bruger jeg pinjekerner
- syntes bare, de er så dyre.
Hvad putter du i?
Det ser rigtig lækkert ud. Jeg har aldrig selv prøvet at lave pesto men i Italien fik vi flere gange den mest lækre pesto jeg har smagt og det gav bestemt lyst til at prøve at lave det selv. Skønt at det kan fryses- det vidste jeg faktisk heller ikke. Har du mon en opskrift eller er det lidt på slum ?
SvarSletGod weekend. Kh Mette
Mums :-)
SvarSletDet er lidt på slump Mette... Mest basilikum og evt lidt persille. En håndfuld nødder, hvidløg og evt revet parmesan - en tur i foodprocessor el. minihakkeren - tilsætter olivenolie og smager til med citron el. lime + salt & peber.
SvarSletNår jeg tager det op af fryseren tilsætter jeg evt mere olie.
Det er så dejligt at tage op af fryseren og vide nøjagtigt hvad der er i ;0)
Vores lokale cafe - anbefaler peanuts, jeg har prøvet og det er lækkert!
SvarSletGo' ide med peanuts - må bestemt afprøves.
SvarSletBilligere og allerede salte ;0)
- tak