lørdag den 24. maj 2014

Nye spændende bøger . . .

i handlen - kræver lidt reklame 
især når de er lavet af et par søde piger, jeg kender.
Produceret fra eget ny oprettet forlag - sådan ! ;0)
* * *

Tre bøger om læder og pels fra forlaget Andersen & Lepri
se mere på www.andersenlepri.dk

Læder og pels er mere moderne end nogensinde før, og derfor kommer der nu tre bognyheder, der imødekommer efterspørgslen på, hvordan man selv kan arbejde i de lækre naturmaterialer.


Læder – en grundbog
Opdaterer på smukkeste vis teknikkerne omkring det at arbejde med læder. Materialet bringes helt op i tiden med grundige vejledninger og informative billeder, der viser, hvordan du skal arbejde med læder. Samtidig får du arbejdsbeskrivelser og mønstre på små projekter, du selv kan lave.


 Pels – en grundbog
Er den første bog af sin slags i Danmark. Du får kendskab til mink, ræv, kanin, sæl og rulam. Og du lærer, hvordan du skal forberede og arbejde i det smukke naturmateriale. Du får præsenteret en række vidt forskellige teknikker, så du selv kan eksperimentere. Endelig får du arbejdsbeskrivelser og mønstre på små projekter, du selv kan lave.


Tasker – i læder og pels
En helt ny bog, der indeholder mønstre og arbejdsvejledninger på en lang række tasker, punge, iPad-, computer- og mobil covers i både læder og pels. Der er både små og store projekter at vælge imellem.

Hvis du er interesseret kan de købes her :

eller se mere her :Ingen kommentarer:

Send en kommentar