søndag den 31. marts 2013

Det var så det . . .

Så har vi hovedet op og benene ned igen.
En "morfar" på sofaen her i eftermiddag gjorde godt efter kun 5 timers samlet søvn de sidste par nætter.
* * *
En skøn flok feststemte herrer i fredags til fejring af Handymanden
(skulle hilse og sige, at de kke taler mindre eller lavere, end hvis det havde været kvinder, 
måske det var pga snapsen ? ) 
blev i aftes efterfulgt af 150 unge teenagere til 18 års fejring . . . 
Der blev hygget, danset og festet igennem med høj musik, 
blinkende lygter og disko-røg i adskillige timer 
 - efterfulgt af 3 timers oprydning ;-(
 heldigvis var vi 3 hold forældre om opgaven i lejede lokaler, foruden ældre søskende til servering i baren.
* * *
Tror lige vi tager lige en slapper de næste par uger 
inden vi gør klar til næste fest ;0)
* * *
Måske skal du snart have gæster?
Her lidt inspiration fra menuen i fredags:

Først en fiskebuffet-forret:
Marinerede og røde sild m/ karrysalat
Kippers
Rejer, æg og mayo
Makrel i tomat og røget makrel
Røget laks m/ peberrodscreme
(pisket fløde og cremefraiche smagt til med revet peberrod, citron, salt og peber)
Røget ørred m/ radisecreme (uhmm - varm anbefaling)
(radiser, rødlæg, græsk yoghurt 10%, purløt, salt og citronpeber)

Dernæst:
Hønssalat m/ hjemmebagt flutes
Frikadeller og kartoffelsalat
Bruchetta m/ pesto, tomat, skinke og mozarella
Varm leverpostej m/bacon
Forskellige spegepølser m/ løg, oliven mm

og til slut til kaffen:
Ost & kiks
Tiramisu
Småkagerne fra forrige indlæg og chokolader

og tro mig . . . 
 grillede pølser senere på aftenen gled også ned ;0)

Røget ørred m/ radisecreme

Røget laks m/ peberrodscreme






8 kommentarer:

  1. Hold da op - I har da godt nok festet igennem det sidste par dage.
    Lækker mad, du har serveret for mændene og flot bord, du havde dækket.
    Kan sandelig godt forstå, det var tiltrængt med en morfar - dejligt, der også er helligdag i morgen :)
    Hils manden og ønsk tillykke med dagen.

    SvarSlet
  2. Hold da op, så har du også gjort dit til fejringen af mand og barn. Du fortjener et hvil.o)
    Uhm for en lækker menu du havde på bordet.

    SvarSlet
  3. Hold da op!!Kan da godt forstå i er trætte.

    Det lyder som nogen dejlige dage med helt vidunderlig mad, det ser og lyder bare lækkert, bliver jo helt sulten nu :-)

    Fortsat god Påske

    Knus Susi

    SvarSlet
  4. Sikke en dejlig menu, og jeg kan godt forstå der skulle en morfar til efter alle de fester. Mvh Dorte

    SvarSlet
  5. Hold da helt fest ....
    Det må man da sige i har gjort :)
    Lækker menu der blev serveret - uhm
    Knus og sov godt i nat

    SvarSlet
  6. Puha - det har da været en drøj omgang :D
    God fornøjelse med morfaren.
    Nyd den sidste dag af påsken i morgen :-)

    SvarSlet
  7. Mums det ser nu lækker ud det mad.

    Mona

    SvarSlet
  8. H O L D D A H E L T O P !!!
    Respekt og håber at hviledagene blev brugt 110 % ;o)
    - Har selv lige holdt 50 års herrefrokost her i huset. Du har ret, de har absolut intet at lade os høre af -fnis!
    kh. Hanne

    SvarSlet