Sider

lørdag den 7. april 2012

Crispy chicken

var hvad vi fik i går til aften 
- måske mangler du lidt ny inspiration?
 * * * * *
Bland peperoni i små stykker, persille, revet ost 
og en lille smule smør til at samle det med.
Skær en lomme i kyllingebrystet og put fyldet deri.
Paneres i æg og raps - og steges på panden.
(Tip: når jeg panerer, lægger jeg rasp på et stykke staniol, så er det nemt at rydde op igen)


9 kommentarer:

  1. Uhm det lyder lækkert ..
    Det skaldet sikkert prøves :0)

    SvarSlet
  2. Ups skaldet = skal helt ....
    Fortsat go påske

    SvarSlet
  3. Uhm, ja det lyder og ser virkelig lækkert ud. Altid dejligt med ny inspiration :o)
    Fortsat dejlig påske :o)

    SvarSlet
  4. Mums - ser godt ud. Det skal da prøves.

    SvarSlet
  5. Nøjhhhhh. Det ser godt ud, tak for inspirationen

    Jo

    SvarSlet
  6. Åhh lækkert. Her trænger vi virkelig også til lidt inspiration. Er slem til at køre i det samme....

    Forsat god påske.

    Kh Mette

    SvarSlet
  7. Det ser mega lækkert ud...tak for tipset!

    SvarSlet
  8. Jeg kom bare lige forbi.
    Hvor ser det lækkert ud.
    Tak for kigget.
    Håber du har en god påskedag.

    SvarSlet
  9. Det ser aldeles skønt ud - tak for inspirationen!

    :-) Dorthe

    SvarSlet