Sider

fredag den 28. september 2012

Fra skrot til slot

lidt stilhed på bloggen, 
men stadig aktiv . . .
Vi er i fuld gang med at forvandle overetagen 
nye døre og tæpper, male vægge, lofter og fodpaneler,
så ungerne kan flytte ind på deres værelser igen.
Herefter skal gangen have samme tur
med tæppe, vægge, lofter, fodpaneler og vinduer 
- ja selv trappen skal endelig have en tur
Det er lidt hårdt, men det bliver så godt.
* * *
Mangler stadig en go' ide til noget nyt til væggen
Har du en idé?


søndag den 23. september 2012

Søndags-gøremål

c-vitaminer fyldt på flaske og nu på køl
en stor stak boller i fryseren

og flæskestegen med tilbehør i maven
Nu er det vist sofa og strikketid 


lørdag den 22. september 2012

En ommer . . .

Dumt at fortsætte, når man, hver gang man strikker, 
tænker, at det er for bredt !
Så nu er der startet forfra . . . det blir meget bedre ☺
En tråd uld og en tråd alpaca
strikket i falsk patent og forskellige bredde på striberne.
Et godt fjernsynsprojekt


onsdag den 19. september 2012

Udsigten

i morges fra køkkenvinduet


tirsdag den 18. september 2012

Rap Rap

Der var en 
der var to - der var tre  . . .
hvad kan det ikke ende med?
Mønsteret fundet her


søndag den 16. september 2012

LIdt af hvert

Som tiden dog går  . . . 
pludselig er der allerede gået endnu en uge.
* * *
Har været med "damerne" fra arbejde (interne joke . . . for damer er vi jo ikke) 
et smut i Berlin et par dage - hygge, en smule kulturelt og så lidt shopping
* * *
Har også fået syet et par t-shirt kjoler mere til tøse-børnene her i huset
og et par trøjer til mig selv
dog ikke så ophidsende, at det er værd af vise billeder af.
(er vist kommet til at love at lageret skal nedbringes, før der købes mere nyt)
* * *
Derudover syer jeg stadig tasker
Jeres interesse og pæne ord glæder mig meget
Har reserveret en stand på kunsthåndværkermarked op til jul,
hvor jeg håber at sælge endnu flere ;0) 
* * *
I dag har jeg kokkereret lidt i køkkenet 
- lavet hyldebærsaft, lavet is (fik foræret 2 l fløde), bagt knækbrød og plukket 500 gr hindbær i haven.
Lidt sker der da - ikke meget at vise på billeder,
men et billede af hindbærene kan I da få



lørdag den 8. september 2012

Salg af tasker

Jeg har holdt foto-session i haven idag,
og nu er der åbent i butikken for første omgang af tasker  . . .
se mere under siden Til salg


torsdag den 6. september 2012

Kender du

nogle fine krea butikker i Berlin?
I næste uge skal jeg dertil et par dage sammen med 12 kollegaer.
Vi skal selvfølgelig se forskelligt kulturelt,
men vi er også et par krea-tosser, 
og måske kender du lige et sted, vi ikke må gå glip af?
* * *
Der har været aktivitet ud af huset hver aften denne uge,
og 2 tøse-børn, der bestemt måtte have syet ny kjole til by-tur fredag,
men har dog også fået syet på taskerne.
Satser på, at blive klar til salg i weekenden.
I morgen står den på fridag, og tur til husflidsmessen i Viborg.
Var også lige et smut forbi garn-bixen igen forleden
Hvem der dog bare havde flere timer i døgnet?
;0)


torsdag den 30. august 2012

Rød, gul, grøn el. blå?

Havde forleden bestilt mere gjord og regulerings-spænder til hankene
I dag var det kommet - så nu kan jeg komme videre 


Nogle er dog allerede færdige


Her er de farver jeg har.
Det er dog ikke alt sammen samme slags / kvalitet,
noget er bestemt nemmere at sy i end andet
;0)


søndag den 26. august 2012

Søndags-kage

En hurtig buket fra haven


og en medbragt kage
så vi var klar til at tage afsted i eftermiddags 
og fejre en forsinket fødselsdag for svigermor

Opskriften på kagen vil jeg dele med jer.
Jeg har den fra min søde søster, og derfor hedder den her 
Moster's ribskage.
Bund:
100 gr margarine (ej smeltes)
150 gr mel
4 spsk sukker
3-4 spsk mælk

Fyld:
250 gr ribs
125 gr sukker

Topdej:
60 gr margarine (ej smeltes)
60 gr sukker
1 æg
60 gr mel
1 tsk bagepulver

Alt til bunden smuldres sammen og trykkes / fordeles i formen.
Forbages ved 200 gr i ca 10 min
Ribs og sukker blandes, og puttes nu ovenpå den forbagte kage.
Alt til topdejen røres sammen, og lægges ovenpå i klatter.
Nu bages kagen yderligere i ca 30 min stadig 200 gr.

Den er god lun, men også fin kold med en klat creme fraiche ovenpå
Den er super at fryse efter den er bagt, hvis du ikke har nået at spise det hele.
En portion passer til en springform - 3 dobbelt til den store bradepanden i ovnen.
* * *
Bon appetit
husk du kan bruge printknappen hvis du vil skrive opskriften ud