tirsdag den 27. december 2011

Det var så det

Julen 2011 
- næsten ovre og arbejdet kalder igen
men der var ihvertfald nogen, der var glade for deres gaver ;0)


fredag den 23. december 2011

Mere pynt . . .

Så er træet også klar . . . 
Røde hjerter, guld kugler og masser af "børne-pynt"
som efterhånden har nogle år på bagen
- hvor blir' tiden dog af? ;0)



Har også fået testet denne lille ting
måske mere pynt til gaverne? 


torsdag den 22. december 2011

Jule-klar

sådan næsten da . . .
5ugers hosten er afløst af en mega-snot-tud
og i denne arbejdsgiver jul, er der ikke produceret mange småkager o.lign.
Men i morgen vil jeg nyde en fri-dag og gøre jule-klar.
♥ ♥ ♥
De sidste pakker har jeg netop fået færdiggjort og indpakket.
Måtte lige afprøve denne fine stjerne
Her har jeg brugt et fint bånd fra Rema.
Måske jeg sku' lave flere i papir til andre pakker 
- de er ihvertfald sjove og hurtige at lave. . .


Ønsker alle en rigtig dejlig jul


lørdag den 17. december 2011

Fest & Farver

Vi havde travlt i går med at fejre ældste's fødselsdag, 
og få mellemste hentet hjem på juleferie fra efterskolen,
så har først nu fået trukket en vinder i min giwe-away.


Sidegevinsten til de som har lyst
er opskriften på en af de salat'er vi fik til fødselsdags-gildet
Nåede ikke at få taget billede inden, der var taget af skålen ;0)
Rosenkåls-salat
***
500 gr friske rosenkål
2 æbler
250 gr friske champignon
2 rødløg
2dl fløde (mindre kan også gøre det)
citronsaft og lidt sukker


Rosenkål, æbler, champignon og løg hakkes til ukendelighed i foodprocessor el.  minihakker
Vendes med fløde og smages til med citron og lidt sukker.

søndag den 11. december 2011

Husk

at deltage i min giwe-away inden på fredag
hvis du har lyst altså ;0)
klik her og læg en kommentar på det oprindelig indlæg
eller på billedet til højre i siden



Pakkeleg

Så blev det min tur til at åbne pakke i pakkekalenderen
- super hyggeligt, og skulderklap til Karina for organiseringen ,0)
Et rigtig fint stykke dukke-arbejde,
og må indrømme jeg blev en kende overrasket, 
da jeg så hvor den kom fra ;0)


onsdag den 7. december 2011

En anden slags kugler

ikke jule-kugler 
(som så mange strikker i blog-land for tiden)
men rom-kugler 
har jeg fornøjet mig med at lave her til aften.
Har en kollega, der er VILD med dem, så måtte lige ha' opskriften afprøvet


lørdag den 3. december 2011

Ska' vi danse?

I går stod den på galla-fest og lancier på gymnasiet
- altså kun som tilskuer for vores vedkommende ;0)
Har selv igen i år kreeret ældste's kjole
- sort og i år helt lang som 3.g'er.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Er simpelthen nødt til vise jer et billede af de smukke unge mennesker
Da de selv lægger masser af billeder på bl.a facebook, 
så tænkte jeg det nok gik an, at vise dem her også - uden først at spørge om lov . . .
Nederst til venstre de 4 par, som dansede sammen i en kvadrille
- de unge mænd havde såmænd sørget for både 
limousine-kørsel og røde roser til pigerne ;0)


fredag den 2. december 2011

Begavelse

Mens jeg var i byen onsdag aften, havde familien haft travlt
med at pynte i sy-værelset . . .
- nu kan jeg hver morgen i december åbne en pakke 
♥ ♥ ♥
I tirsdags fik jeg en super skøn bog i værtindegave
foruden marmelade og pebernødder.
Torsdag morgen en dejlig pakke med jule-the af en betænksom kollega, 
og lidt chokolade af en anden.
Lucky me 
Er det ikke bare skønt? ;0)

torsdag den 1. december 2011

Dekorationer & suppe

Nedenfor lidt billeder fra i tirsdags, hvor nogle af "pigerne" fra arbejde 
var her for at julehygge og lave dekorationer
♥♥♥
Efter boller, småkager, kaffe, gløgg og veludført arbejde
var der senere på aftenen plads i maven til lidt suppe.
Opskriften følger nedenfor som lovet ;0)


Gullasch-suppe
Stor portion - ca 20 pers
***
500 gr bacon i tern
800 gr hakket løg
1500 gr oksefars
400 gr gulerødder i skiver
8 røde peberfrugter i tern
4-5 ds hakkede / flåede tomater
2 spsk paprika
210 gr koncentreret tomatpuré
1,5 l oksebouillon
½ l piskefløde
8 fed hakket hvidløg (kan udelades)
5 dl syltede rødbeder i tern
***
Steg / svits bacon , løg, fars, gulerødder og peberfrugter
Tilsæt tomat, paprika, puré og bouillon.
Koges godt sammen ca 20-30min
Kan tilberedes hertil og evt fryses ned.
Inden servering:
Kog suppen godt igennem.
Smag til med fløde, hvidløg og rødbeder.
Tilbehør:
en klat cremefraiche og lidt purløg
og brød


Bon Appetit
Husk du kan bruge print knappen til udskrift